Nyt tag Aalborg

Nyt tag Aalborg – Vi er det kvalitetsbevidste valg

Et tag holder som regel i lang tid. Men det danske vejr kan godt være bistert, og hvis du bor i det samme hus i flere årtier, slipper du sandsynligvis ikke udenom, på ét eller andet tidspunkt at skulle udskifte taget.

Søger du et firma, der kan lægge nyt tag Aalborg og omegn? Så kan du trygt henvende dig hos Skovs Tømrer og Snedker.

Nyt tag Aalborg, hvad koster det?

Vi får mange henvendelser omkring hvad det koster at lægge et nyt tag, men det er desværre ikke noget vi kan svare øjeblikkeligt på, og du har nok heller ikke haft succes med at søge dig frem til nyt tag pris på nettet.

Prisen på et nyt tag afhænger nemlig af utroligt mange ting, og derfor er svaret aldrig det samme fra hus til hus.

I nogle tilfælde kan en tagrenovering faktisk gøre det, i andre situationer er det kun undertaget der skal skiftes ud. Er der tale om et helt nyt tag, så spiller dit valg af materialer osv. Også ind.  En god tommelfingerregel er dog mellem 700,- og 2000 kr. pr kvadratmeter.

Hvor længe tager det at få udskiftet et tag?

Tagrenovering tager længere tid end mange andre håndværkeropgaver. Dog afhænger det konkrete timeantal både af, hvilken form for tag der skal udskiftes, og hvor stort et tag der er tale om.

Når du henvender dig hos os, vil vi give dig et estimat på, hvor længe opgaven vil tage, før vi går i gang. Og vi planlægger naturligvis udskiftningen efter dit skema.

Skal vi regne på opgaven for dig?

Vi regner gerne på opgaven for dig, ganske uforpligtende, så du får en komplet oversigt over hvad et nyt tag kommer til at koste dig, og samtidig også får et overblik over hvor lang tid opgaven kommer til at vare.

Det sjoveste er selvfølgelig at skifte tag om sommeren, men vi arbejder året rundt, og glæder os til at høre fra dig.