Om os

Om os

Velkommen til Skovs Tømrer og Snedker i Sæby! Vi er et moderne tømrer- og snedkerfirma, der er dedikeret til at levere den bedste kvalitet til vores kunder. Vores firma blev grundlagt i 2019, men vores grundlægger har været i branchen siden 2014, hvor han startede sin første virksomhed. Han var dog for ung dengang, og nu er han tilbage med en ny og stærkere virksomhed.

Vi uddanner vores medarbejdere til at fokusere på kvalitet og på at levere det bedste resultat til vores kunder. Vi tror på at uddanne den næste generation af tømrere og snedkere, så de kan fortsætte vores arbejde i fremtiden.

Vores grundlægger er uddannet tømrer i 2014 og har en baggrund i byg- og montage teknikker fra 2011. Han har også en del erfaring med store projekter i udlandet.

Vi er et tømrer- og snedkerfirma, der lægger stor vægt på kvalitet og på at levere det bedste resultat til vores kunder. Vi er stolte af vores arbejde og vores medarbejdere, der er dedikerede til at levere det bedste resultat til dig. Vi ser frem til at arbejde med dig og opfylde dine behov inden for tømrer- og snedkerarbejde.