Tømrer i Aalborg

Vi rykker ud som din tømrer i Aalborg

Udbuddet af Tømrer i Aalborg er stort, og det kan være svært at vælge den rette.  Vil du gerne være sikker på at få en god kvalitet til en god pris næste gang du bestiller en tømrer Aalborg, så tøv ikke med at vælge os.

Vi rykker både ud til planlagte og akutte opgaver som din pålidelige tømrer Aalborg. 

Et udpluk af hvad vi kan tilbyde

Som tømrer i Aalborg kommer vi ud til mange forskellige typer af opgaver, og vi har også nogle ting vi er ekstra gode til, men generelt tilbyder vi, at løse alle opgaver inden for faget, uanset om din opgave er lille eller stor.

Vi tilbyder bl.a.: 

  • Renovering
  • Nybyg
  • Tilbygning
  • Hjælp til nyt tag


Som sagt er ingen opgave for lille eller for stor, så skal du blot have udskiftet et par vinduer, døre, eller måske lavet nyt loft, så klarer vi også den. 

Få den rigtige pris

Mange kigger på prisen når de vælger en Tømrer i Aalborg, og her er det selvfølgelig vigtigt at du får den rigtige pris fra starten, så du ikke står med en ekstra regning når projektet er færdigt.

Derfor vil vi meget gerne komme ud og se opgaven, så vi kan lave den helt rigtige pris til dig. Sammenligner du os med andre, vil vi klart anbefale at du sender den samme beskrivelse af opgaven, med så mange nøjagtige detaljer som muligt, så din pris bliver lavet ud fra det rette grundlag.

Et besøg fra os er dog 100% uforpligtende, så tøv endelig ikke med at lade os komme ud og se på din opgave.

For os er det vigtigt at både kvalitet og pris matcher dine ønsker og behov, så du ender ud med et produkt du er fuldt ud tilfreds med.

Vi glæder os til at være din tømrer Aalborg.