Tømrer i Hjørring

Mangler du en Tømrer i Hjørring?

Hjørring er i rivende udvikling, og det kan faktisk være svært at skaffe en Tømrer i Hjørring der har tid til lige netop dit projekt.

Men du er landet det helt rigtige sted her, vi tilbyder at hjælpe med både planlagte og akutte opgaver, som din tilgængelige og kvalitetsbevidste tømrer Hjørring.

Vi varetager både korte og længerevarende opgaver, og vi gør selvfølgelig alt hvad vi kan, for at planlægge arbejdet, så det passer ind i dit skema.

Store og små projekter er velkommen

Vi har mange års erfaring med meget store opgaver som total renovering, nybyg, tilbygning og lægning af nyt tag, men vi rykker selvfølgelig også ud til mindre opgaver som: 

  • Udskiftning af vinduer og døre
  • Opsætning og nedtagning af loft
  • Opsætning af en ekstra væg
  • Tilpasning af bordplader osv. 

Kun din fantasi og drømme om dit næste projekt sætter grænserne, hvis du har ideen, så har vi kompetencerne. 

Skal sommerhuset renoveres, skal der laves et anneks, eller skal træterrassen være klar til der kommer gæster, så anbefaler vi selvfølgelig at vi sammen kommer i gang med at planlægge hurtigst muligt. 

Lad os kigge på opgaven sammen

Vi vægter selvfølgelig altid at udføre vores arbejde i højeste kvalitet, men vi ved også godt at prisen er vigtig. Derfor foreslår vi altid at vi tager et kig på din opgave sammen. Her kan vi få en god snak om hvad du kunne tænke dig, og hvordan vi kan tilpasse vores ydelser til dine ønsker.

Det er 100% uforpligtende at få besøg af os, så tøv endelig ikke med at lade os komme forbi, så vi sammen kan kigge på opgaven.

Vi glæder os til at løse lige netop din opgave, og vise hvorfor vi bør være din foretrukne tømrer i Hjørring.