Tømrer Sæby

Tømrer i Sæby

Vi er din lokale tømrer Sæby, der tilbyder professionel service inden for alt tømrerarbejde i Sæby og omegn. 

Vi har flere års erfaring på området, og lægger stor vægt på at dyrke det gode håndværk og, at skabe stærke resultater for vores kunder.

Hos os er kunden i centrum

Uanset hvad dit næste projekt på huset er, står vi klar til at hjælpe med det tømrerfaglige. Vi beskæftiger os med alt fra de helt store byggeprojekter som tilbygninger og nyt tag til de mindre opgaver som udskiftning af døre og vinduer. 

Uanset hvilken skala opgaven er af, sætter vi en ære i at levere kvalitet hver gang.

Det kommer til udtryk i vores omdømme i lokalområdet, som vi har brugt mange år på at opbygge, ved at efterlade en sti af tilfredse kunder efter os. 

Vi har ambitioner om at være i branchen i mange år fremover, og vi ved at vores plads der afhænger af kunne levere godt håndværk.

Vi bygger huse fra bunden

Vi beskæftiger os også med nybyg, og har mange års erfaring med at bygge huse fra bunden.

Vores store erfaring betyder, at vi er i stand til at tilrettelægge konstruktionen af et hus, så den forløber gnidningsfrit, uden forsinkelser og ekstra udgifter, der kunne være undgået gennem god planlægning. 

Vi har ekspertise i konstruktionen i alt fra loft til gulv, og kan bygge et helstøbt hus med en gennemgående æstetisk og håndværksmæssig kvalitet.

Uanset om du er interesseret i vores services inden for renovering eller nybyg, er vi meget villige til at udarbejde et uforpligtende tilbud på det projekt, du gerne vil have lavet. 

Vi baserer tilbuddet på en samtale med dig, og tilpasser det specifikt til dit projekt, så du får et retvisende billede af, hvad projektet vil koste i materialer og arbejdstimer.

Vi ser frem til at høre fra dig!